Postimet e fundit

Trustence Trust Coronavirus Bursary

paraqitur në Artikuj by më 7 shtator 2021
Trustence Trust Coronavirus Bursary

Vazhdo te lexosh "

100 Grantet e Mikpritjes në Universitetin Edith Cowan në Australi 2021

paraqitur në Bursat në Australi by më 7 shtator 2021
100 Grantet e Mikpritjes në Universitetin Edith Cowan në Australi 2021

Are you interested in the Hospitality Grants at Edith Cowan University? If yes, the Application is currently ongoing.  $50,000 International Education Innovation Grant has been secured by Dr. Edmund Goh from StudyPerth to help increase international hospitality students’ employment opportunities in hospitality.  The aim of the hospitality grants at Edith Cowan University is to fast-track […]

Vazhdo te lexosh "

Bursat e Universitetit Leiden Mandela për Studentët e Afrikës së Jugut 2021/2022

paraqitur në Bursat në Hollandë by më 6 shtator 2021
Bursat e Universitetit Leiden Mandela për Studentët e Afrikës së Jugut 2021/2022

Studentët e Afrikës së Jugut që kërkojnë pranimin në Universitetin Leiden mund të aplikojnë për Bursat Mandela të Universitetit Leiden 2021/2022. Bursat Mandela të Universitetit Leiden kanë për qëllim studentët e Shkëmbimit dhe Studimit Jashtë vendit nga Afrika e Jugut të cilët do të donin të studionin në Universitetin Leiden për një semestër. Bursa do të jepet për një maksimum prej pesë muajsh […]

Vazhdo te lexosh "

Universiteti Côte d'Azur Ph.D. i financuar plotësisht. Bursat në Francë 2021

paraqitur në Bursat në Francë by më 6 shtator 2021
Universiteti Côte d'Azur Ph.D. i financuar plotësisht. Bursat në Francë 2021

Studiuesit e doktoratës tani mund të aplikojnë për Ph.D. të financuar plotësisht nga Université Côte d'Azur. bursa në Université Côte d'Azur. Universiteti Côte d'Azur në Francë po ofron deri në pesë doktorata të financuara plotësisht. bursa për studiuesit në të gjithë botën në vitin akademik 2021. Universiteti synon të rekrutojë dhe mbështesë studiuesit më inteligjentë të fazës së hershme të cilët po zhvillojnë […]

Vazhdo te lexosh "

Ph.D. e huaj Programi i Bursave të Studentëve të Qendrës Miller në SHBA 2021

paraqitur në Bursat në SHBA by më 2 shtator 2021 0 Comments
Ph.D. e huaj Programi i Bursave të Studentëve të Qendrës Miller në SHBA 2021

Studentët e interesuar për të aplikuar për një Ph.D. bursa duhet të nxitojë dhe të aplikojë për Ph.D. Studentët Programi i Bursave i Qendrës Miller në SHBA 2021. Lexoni për të ditur më shumë rreth Programit të Bursave të Qendrës Miller, Ph.D. Programi i Bursave i Qendrës Miller të Studentëve, niveli/fusha e studimit, kombësia pritëse, kombësia e pranueshme, vlera e bursave, pranueshmëria dhe si […]

Vazhdo te lexosh "

15 faqet e internetit më të mirë për të parë falas futbollin e kolegjit në internet

paraqitur në Kredi studentore dhe zbritje by më 2 shtator 2021 1 Comment
15 faqet e internetit më të mirë për të parë falas futbollin e kolegjit në internet

Nëse jeni një tifoz i madh i futbollit kolegj dhe nuk do të donit ta humbisni veprimin edhe kur nuk jeni në dispozicion, lexoni për të njohur 15 faqet e internetit më të mira për të shikuar futboll kolegji online falas. Ka një numër faqesh në internet që ofrojnë transmetime të drejtpërdrejta të futbollit NCAA por shumë prej tyre nuk janë falas. […]

Vazhdo te lexosh "

Bursat Ashinaga për Jetimët nga Afrika Sub-Sahariane 2021

paraqitur në Bursat ndërkombëtare by më 1 shtator 2021 0 Comments
Bursat Ashinaga për Jetimët nga Afrika Sub-Sahariane 2021

Aplikimet për Bursat Ashinaga për Jetimët në Afrikë tani janë në dispozicion për aplikantët e interesuar të aplikojnë dhe të përfitojnë. Jetimët nga Afrika nën-Sahariane janë të ftuar të aplikojnë për Bursat Ashinaga për jetimët nga Afrika nën-Sahariane, dhe vetëm personat e kualifikuar do të merren parasysh për këtë program. Lexoni për të ditur më shumë rreth Ashinaga […]

Vazhdo te lexosh "

Kurse Falas Online të Shkrimit të Kopjimit me Certifikata në 2021

paraqitur në Artikuj, Kurse Online by më 1 shtator 2021 0 Comments
Kurse Falas Online të Shkrimit të Kopjimit me Certifikata në 2021

Nëse jeni të interesuar të mësoni shkrimin e kopjeve për të rritur angazhimin tuaj në përmbajtje, ky artikull ofron një listë të 18 kurseve falas të shkrimit të kopjimit në internet me certifikata. Këto kurse falas të shkrimit të kopjeve do t'ju mësojnë themelet e shkrimit të kopjeve nga fillimi në fund dhe pjesa më e mirë është - ato janë falas. Shumica e këtyre klasave mësohen […]

Vazhdo te lexosh "

10 Universitete më të lira të Polonisë në 2021

paraqitur në Studim në Poloni by më 1 shtator 2021 0 Comments
10 Universitete më të lira të Polonisë në 2021

A është Polonia destinacioni juaj ideal i studimit dhe po kërkoni të studioni në një universitet në Poloni. Nëse po, këtu janë 10 universitetet më të lira të Polonisë në vitin 2021. Çdo vit, më shumë se 46,000 studentë ndërkombëtarë vijnë në Poloni për të studiuar në universitetet e saj të njohura. Pavarësisht nëse jeni duke studiuar mjekësi, shkenca kompjuterike, inxhinieri, ekonomi, shkenca humane, mikpritje, biznes, […]

Vazhdo te lexosh "

Çmimi Chopper Direct Connect Identifikohu - myportal.pricechopper.com

paraqitur në Artikuj by më 31 gusht 2021 0 Comments
Çmimi Chopper Direct Connect Identifikohu - myportal.pricechopper.com

Punonjësit në Price Chopper kanë qasje në llogaritë e tyre përmes një platforme online. Shtë një zinxhir i madh i dyqaneve ushqimore me vendndodhje në New York, New Hampshire, Vermont, Pennsylvania, Massachusetts dhe Connecticut. Nëse punoni në Price Chopper, mund të përdorni sitin Direct Connect për të parë punësimin dhe informacionin tuaj personal. Duke përdorur unikën tuaj […]

Vazhdo te lexosh "